Body@work

  1. Home
  2. |
  3. Ponuda
  4. |
  5. Body tehnika
Body@Work
Body@Work

Body@work je program Body tehnike koji je nastao iz potrebe za kompenzacijom nedostatka kretanja suvremenog čovjeka, prvenstveno na statičnim, uredskim radnim mjestima.

Svaki pametan poslodavac trebao bi razmisliti o protokolu koji je osmišljen s ciljem poboljšanja općeg psihofizičkog stanja zaposlenika i povećanja poslovne efikasnosti. Edukativni karakter Body@work programa, koji zaposlenicima omogućava stjecanje informacija i znanja o metodama prilagodbi na uvjete radnog mjesta, vježbe za otpuštanje akumuliranog stresa i disanja, savjeti o biomehanički i ergonomski najmanje invazivnom položaju tijekom sjedenja/stajanja u uredu i ostalo, razlozi su za međusobnu suradnju.

„Zaposlenici trebaju naučiti razumjeti svoje tijelo te kako najbolje funkcionirati u uredskom okruženju bez posljedica za svoje zdravlje, a suradnja s PBS-om nam je u tome definitivno pomogla“ – kaže Nikola Vrdoljak, direktor agencije 404 iz Zagreba.

PBS Centar sportske izvrsnosti već godinama provodi Body@work program, a posebno ističemo naš franšizni centar u Kranju čiji instruktori uspješno omogućavaju zaposlenicima mnogih tvrtki bolju radnu atmosferu, veću produktivnost i motivaciju na radnom mjestu te odgodu zamora, iscrpljenosti i gomilanja stresa.

Protokol Body@work programa

Tijekom uvodnog predavanja kojeg predstavnik PBS Centra održi u tvrtci, predstavljaju se edukativni i praktični materijali koji su dio Body@Work protokola. Zaposlenici biraju navedene teme koje ih zanimaju te rezerviraju termine u našem centru. Protokol u PBS Centru započinje inicijalnim testiranjem kojim se utvrđuje početni status sudionika i nakon kojeg se trenažni proces prilagođava potrebama i zatečenom stanju. Verificirani Body instruktori provode individualne ili grupne termine s polaznicima kroz praktični i edukativni prikaz unaprijed definiranih tema. Također, na kraju se provodi finalno testiranje i evaluacija rezultata provedbe programa.

Popis tema

Antistres vježbe za otklanjanje umora i napetosti(naučit će pravilno disati i vježbe za limfu)

Terapija za bolna leđa i zglobove (prema lošem držanju i problemima kralježnice i zglobova naučit će kako vježbama otkloniti tegobu i daljnju degeneraciju)

Zdravo sjedenje na radnom mjestu (naučit će kako sjediti satima uz manje opterećenja za kralježnicu)

Kondicijski treninzi (prilagođeni formi i sportu vježbača, naučit će optimalno koristiti tijelo te prevenirati ozljede prilikom aktivnosti)

Želite poboljšati kondiciju?
Isprobajte PBS Workout program.

PBS Workout je idealan za sve ljude koji vole energičan trening, izveden na siguran i terapijski orijentiran način. Ako nastojite imati dobro oblikovano, funkcionalno i zdravo tijelo, a nemate dovoljno vremena, PBS Workout je vaš optimalan izbor jer ćete u kratkom vremenu učinkovito raditi na svim komponentama tjelesne kondicije.

Saznajte više

Subscribe to PBS Newsletter!

Sponsors: