Kontaktirajte nas

  1. Home
  2. |
  3. Kontakt

PBS Zagreb

PBS Kranj

PBS Kranj (podružnica Ljubljana)

PBS Pula

PBS Rijeka

PBS Lokacije

Kako do nas

PBS centar možete pronaći na adresi Jurkovićeva 19, između Petrove crkve i Vončinine ulice. Pješice možete doći Jurkovićevom ulicom do garaža te se stepenicama spustiti do našeg studia ili iz Vlaške ulice, kroz prolaz na broju 81a (dućan biciklima - Marko projekt).
Automobilom možete doći Vlaškom ulicom i ući na plaćeni parking na koji ulazite kroz prolaz na broju 77, točno nasuprot Ratkajevog prolaza.

Kako do nas

Pretplatite se na PBS Newsletter!

Što kažu naši klijenti?

Jadranka Boban Peić
poduzetnica
Vježbanje s Ana-Marijom iskustvo je koje nadilazi uobičajena iskustva tjelovježbe. Svakom treningu pristupa na sveobuhvatan način i posve je posvećena radu, što u osobi budi fantastičan osjećaj. To je kvaliteta koja se najvjerojatnije teško nalazi i na svjetskoj razini.
Simonida Veber
Već prvi dolazak u PBS pokrenuo je lančanu reakciju - fizičku, kemijsku i emotivnu. Bila je to privlačnost koja je prerasla u potrebu i, na kraju – ljubav. Energija koju ovdje dobivam nezamjenjiva je. Već 13 godina.
Slavenka Martinović
Body tehnika je moja tehnika, tehnika za mene. I to u svim mojim životnim fazama i stanjima. Kada imam viška energije ili pak manjka energije, moje drage trenerice to prepoznaju i prilagode se treningom, a nakon treninga puna sam dobre energije, dobre volje i ispunjena… Body tehnika je moj odabir već više od 12 godina.
Goga Šepec
U PBS sam krenula 2011. godine i od tada svakodnevne obaveze i akumulirani stres kompenziram vježbanjem Body tehnike sa sestrom, u paru. Nakon nesreće na skijanju u siječnju 2017. i operacije koljena, danas mi je drago što u istom Centru upotpunjujem i rehabilitacijski program, vježbajući na Biodex uređaju uz nadzor i vodstvo osoba kojima vjerujem.

Sponzori: