Ukoliko ne vidite sadržaj ovog newslettera, pogledajte ga online

BHS
PBS

Jurkovićeva 19
10000 Zagreb, Hrvatska
Tel: 01 4621 455,
01 4621 455
Fax: 01 4622 560
E-mail: info@pbs.com.hr
www.pbs.com.hr

Body Healing Story je metoda spoja ljekovite glazbe, pokreta i misli u svrhu dovođenja tijela u pirodnu ravnotežu.

Na ovaj ćete način potaknuti inteligenciju tijela i dovesti ih u harmoniju jer jedino naše tijelo i um točno znaju kako i kada smo spremni na promjenu percepcije, ozdravljenja i višu razinu svijesti.

Glazba izvedena na središnjoj frekvenciji solfeggio ljestvice od 528 Hz dokazano je ljekovita. Vezana je uz četvrtu, srčanu čakru koja je ulaz u središte vašega bića, potiče osobne moći, samopouzdanje i osobnost u cjelini. No, postoje i rezultati istraživanja znanstvenika u Quantum Biology Lab u New Yorku koji su proučavali učinak frekvencije od 528Hz na ljudski dnk. Oni govore da ova frekvencija stimulira vodu koja se nalazi oko dnk spirale unutar naših stanica što im omogućuje da apsorbiraju više uv-svjetlosti. Svjetlost je život, a život je disanje i vitalnost na staničnoj razini! Ljekovitost pokreta leži u harmoniji stanične pulsacije potaknute glazbom uz pokret. Jednostavnije rečeno, pokret je rezultat otvorenih veza iz najdubljih slojeva našega bića koji vibriraju i to se, poput valova, manifestira kroz fizičku kretnju.

Sve su kretnje praćene specifičnim disanjem što zajedno stimulira i uravnotežuje endokrine žlijezde.

I, na kraju, postoje i ljekovita svojstva priče. To su ljekovite misli, afirmacije koje su zapravo izraz ljubavi i mira i prate naš život od začeća. Tu se događa rezonanca naše više inteligencije, višeg ja s fizičkim tijelom, ulazimo u ravnotežu, poboljšavamo zdravlje i harmoniju življenja.
Kada radimo u grupi Body Healing Story, nešto se dogodi u trenutku spajanja svih prisutnih rezonanci u prostoru.
Um i srce se sastanu i ulaze u prirodnu ravnotežu zajedno s univerzalnom energijom. Rezultat je bezuvjetna ljubav, najjača pokretačka snaga svemira.

Cijena cijeloga programa je 700,00 kn, plativa u dvije rate. Po završetku ciklusa imate pravo na jednu energetsku masažu ili polusatni Gyrotonic tretman.

Upisi su u tijeku. Zbog ograničenog broja mjesta, molimo vas da rezervirate svoj dolazak kod voditeljice Anamarije Jagodić-Rukavina na broj 01 46 21 456 ili
098 277 276.