PBS Kranj

Barbara Tavčar

PBS Kranj, Slovenija

“Ljubav prema pokretu dovela me do Body tehnike, jedinstvene tjelovježbe s kojom ne samo da sama održavam bolju formu, nego mi se čini da iz dana u dan postajem i bolji čovjek. Obožavam osjećaj da, prateći njihov napredak, pomažem svojim vježbačima. Povjerenje koje mi oni iskazuju najveća je nagrada za sav moj trud.
Sa sigurnošću mogu reći da je to definitivno puno više od samoga načina vježbanja, to je filozofija koja svakodnevno mijenja moj pogled na tijelo i život, a onda i svima oko mene. Volim takav život :)”

www.bodytehnika.si

Barbara Tavčar (dipl. org. manager), rođena je 21.11.1979. godine u Kranju, a oduvijek je živjela za sport. S vrhunskim se sportom upoznala u ranom djetinjstvu ‒ pet je godina trenirala skijanje, a nakon toga ju je primamio i ples. Osmogodišnje je iskustvo stekla u srednjoj školi i za vrijeme studija vodeći grupne vježbe kao instruktorica aerobika. Kad je shvatila da većina postojećih rekreativnih aktivnosti gubi svoj osnovni cilj, a cilj je bolje psihofizičko stanje korisnika, potražila je novi put. U kontakt s Ana-Marijom i Body tehnikom došla je kada se, zbog rastućega zanimanja za pilates, odlučila za edukaciju. Znanje i stručnost koje Ana-Marija dijeli svojom nesebičnošću, terapeutska tehnika koja ispunjava sve kriterije zdravstvenog fitnessa, kontinuirano obrazovanje te napredovanje instruktora Body tehnike, bili su odlučujući faktori na osnovu kojih Barbara 2004. godine otvara prvi franšizni Pilates Body studio u Sloveniji. Od tada se smatra začetnicom Body tehnike u Sloveniji. 2005. počinje se educirati za titulu master body instruktorice. Titula joj daje pravo i stručnu osposobljenost za educiranje sljedećih generacija body instruktora. Edukacije vrši u PBS Centrima sportske izvrstnosti u Kranju i Zagrebu.

PBS CENTAR Kranj otvoren je svakim radnim danom od 6.30 do 22.00 te subotom po dogovoru. Prilagođava se vježbačima i njihovim potrebama te nudi sljedeće programe:
• vježbanje u malim grupama (najviše 8 vježbača) u tri stupnja intenziteta
• fiksni su termini na raspolaganju u prijepodnevnim, popodnevnim i večernjim satima – vježbanje u malim grupama s najviše 4 vježbača
• individualni programi za rekreativnu populaciju, vrhunske sportaše i osobe s mišićno-koštanim oboljenjima i teškoćama
• program manipulativno-pasivnog istezanja i opuštanja
• grupni i individualni program za trudnice i majke s bebama
• tretmani masaže i opuštanja
• BHS radionice

PBS Pula

Morena Poglajen Carić

PBS Pula

“Trinaest godina prošlo je od prvog sureta s Body tehnikom. Učenje, otkrivanje, spoznavanje ljudskog tijela, pokreta, uma, duše i snage skrivenog Svemira koje svako biće nosi u sebi, razvija i ispoljava na jedinstven način kroz svoju posturu, kretanje i emocije- to je Body tehnika, njezina filozofija i metoda vježbanja donijela meni osobno i još mnogo više svima kojima je prenosim u svom radu. Zahvalna sam za trenutak odluke da upravo njoj prepustim svoj poslovni put. Više je to cijelo životno prekrasno i uzbudljivo putovanje koje uvijek iznova otkriva i donosi iskustva i znanja koja su ispred današnjeg vremena, omogućuje da vrijeme na radnom mjestu nije rad već izazov, strast i veselje.”

www.sunset-centar.com

Morena je po zanimanju medicinska sestra. Od malih je nogu ljubav prema zdravstvenoj struci dijelila sa strašću prema plesu kojim se aktivno bavila i podučavala ga u Puli i Pazinu. 1995. godine otkriva svijet fitnessa koji je povezao sve njezine interese s ljubavlju prema tijelu, kretanju i brizi o zdravlju. Nakon dvanaest godina iskustva i školovanja za trenera fitnessa, 2004. godine otvara centar Sunset u Puli.

Zbog promjenljivih trendova u rekreativnim programima vježbanja, često se zanemaruje ili potpuno izgubi primarni cilj rekreativne aktivnosti, a to je unapređenje i očuvanje zdravlja. Stoga je Moreni susret s Ana-Marijom Jagodić Rukavina i Body tehnikom bio pravo otkriće. Spoj znanja, tehnike vježbanja koja utječe na sve razine zdravstvenog fitnessa, kreativnosti i potrebe za stalnim usavršavanjem body instruktora, pokrenuo je otvorenje PBS Centra sportske izvrsnosti u Puli 2007. godine.

PBS Pula otvoren je svakim radnim danom od 7 do 22 sata te subotom po dogovoru. Prilagođava se vježbačima i njihovim potrebama te nudi sljedeće programe:
• vježbanje u malim i kontroliranim grupama različitih intenziteta
• individualni treninzi, u paru ili maloj grupi do četiri polaznika za sve zdravstvene probleme, unapređenje zdravlja ili bolje kontroliran rekreativni pristup vježbanju
• program manipulativno-pasivnog opuštanja
• specijalizirani programi za probleme inkontinencije, prekomjernu tjelesnu težinu, trudnice, djecu, otklanjanje boli

PBS Hvar - ljetna destinacija

Ana-Marija Jagodić Rukavina

PBS Hvar

“Osvijestite se uz nas, iskoristite snagu prirode za povrat svoje snage i pokrenite procese revitalizacije organizma. Posjetite našu stranicu za više informacija i programe.”

www.pbs.com.hr/bhs

PBS ljetni kamp nalazi se na jednoj od 15 najljepših plaža Jadrana. U kampu Grebišće u Jelsi. Osmišljen je za regeneraciju, podizanje energije i ozdravljenje organizma od radnih obaveza u godini. Body tehnika koju nudimo izvorni je hrvatski način tjelovježbe koji je registriran i zaštićen pri Zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske. Prakticira se u Hrvatskoj, Sloveniji, Grčkoj, Italiji, Austriji i Srbiji. Sve usluge vršimo na otvorenom, uz more i u moru s raznovrsnim rekvizitima i pomagalima. Namjera nam je približiti vas samima sebi, dakle prirodnim potrebama vašega tijela u okruženju predivnih boja, mirisa, prizora i zvukova. Ovo je najbolje mjesto i trenutak da konačno za sebe napravite nešto i naučite pravilno disati, oslobodite kralježnicu od napetosti i bolova, naućite se opuštati a možda i proplešete. Naši su svi sadržaji usmjereni na aktivno ili pasivno pokretanje vitalne energije i detoksikaciju organizma čime podižemo imunitet i vaše radne sposobnosti. Rezultati su odmah vidljivi što najbrže pokazuje vaše držanje jer je ono odraz vaše vitalnosti.

Pretplatite se na PBS Newsletter!

Što kažu naši klijenti?

Jadranka Boban Peić
poduzetnica
"Vježbanje s Ana-Marijom iskustvo je koje nadilazi uobičajena iskustva tjelovježbe. Svakom treningu pristupa na sveobuhvatan način i posve je posvećena radu, što u osobi budi fantastičan osjećaj. To je kvaliteta koja se najvjerojatnije teško nalazi i na svjetskoj razini."
Simonida Veber
"Već prvi dolazak u PBS pokrenuo je lančanu reakciju - fizičku, kemijsku i emotivnu. Bila je to privlačnost koja je prerasla u potrebu i, na kraju – ljubav. Energija koju ovdje dobivam nezamjenjiva je. Već 13 godina."
Slavenka Martinović
"Body tehnika je moja tehnika, tehnika za mene. I to u svim mojim životnim fazama i stanjima. Kada imam viška energije ili pak manjka energije, moje drage trenerice to prepoznaju i prilagode se treningom, a nakon treninga puna sam dobre energije, dobre volje i ispunjena… Body tehnika je moj odabir već više od 12 godina."
Goga Šepec
"U PBS sam krenula 2011. godine i od tada svakodnevne obaveze i akumulirani stres kompenziram vježbanjem Body tehnike sa sestrom, u paru. Nakon nesreće na skijanju u siječnju 2017. i operacije koljena, danas mi je drago što u istom Centru upotpunjujem i rehabilitacijski program, vježbajući na Biodex uređaju uz nadzor i vodstvo osoba kojima vjerujem."